Kuka olen?

Olen koulutukseltani Fysioterapeutti (AMK), Liikuntaneuvoja, Personal trainer (urheiluopistojen) sekä sähkönasentaja (ammattiopisto). Se niistä nimikkeistä.

Kuka olen? Olen kronologisesti 27 - vuotias, mutta biologisesti ikuinen 20 vuotias mies. Kaasmarkusta lähtöisin ja nyt Ulvilassa asuva, ihmisen terveyden optimoinnista kiinnostunut yrittäjä.

Kiinnostuksen kohteinani on jatkuva oppiminen, on se mitä tahansa terveyteen liittyvää. Tällä hetkellä yritykseni tarjoaa muun muassa: manuaalisia käsittelyjä kuten hieronta, mobilisointi, kipupisteiden avaus, liikehoitoja. Tukevien ja vahvistavien harjoitteiden ohjausta sekä kuntosaliohjelmia. Fysikaalisia hoitoja kuten LPG ja XCRYO huippukylmää on mahdollista antaa Friitalan Fysioterapian tiloissa. Urheiluteippaukset sekä kinesioteippaukset kuuluvat myös palveluihini.

Jos kärsit elimistön jumitiloista tai haluat opastusta parempaan liikkuvuuteen ja suorituskykyyn varaa aikasi ajanvarauksestani!

Jos urheiluseurassanne on tarvetta fysioterapeutille, laita viestiä ja suunnitellaan sopiva yhteistyö!

Treenataan järkevästi, palaudutaan tehokkaasti ja vapautetaan paras mahdollinen potentiaali itsestämme!

Toimipisteeni, joissa toimin ovat Friitala Gym, Friitalantie 11, 28400, Ulvila ja Friitalan Fysioterapia, Tehtaantie 6, 28400, Ulvila.